Hapšenje Davora Dragičevića: Haos u Banja Luci, uhapšen Draško Stanivuković i Vojin Mijatović!

Hapšenje Davora Dragičevića: Haos u Banja Luci, uhapšen Draško Stanivuković i Vojin Mijatović!

Banjalučka policija je privela  jutros Davora Dragičevića, oca stradalog Davida Dragičevića

12:36 Hapšenje je uslijedilo nakon što je Stanivuković pozvao građane da u 18 sati u što većem broju dođu na Trg Krajine i pruže podršku Davoru Dragičeviću,

Suzani Radanović i ostalim osobama koje su danas uhapšene. 

Stanivuković je nakon toga presjekao žutu traku kojom je policija ogradila mjesto na kojem građani odaju počast stradalom Davidu Dragičeviću. ..

Nekoliko trenutaka nakon toga je policija s Trga Krajine odvela i Draška Stanivukovića i Borislava Borenovića, a okupljeni građani su negodovali...

12:33 Prema za sada nezvaničnim informacijama, uhapšen je i Vojin Mijatović, potpredsjednik glavnog odbora SDP-a

 

12:24 Kako nezvanično saznajemo policija je najavila uklanjanje Davidovog srca sa Trga Krajine! 

12:15 Na trg su došla i dvojica komunalnih policajaca koji su okačili upozorenje na Davidov spomenik. Za sada nije poznato o kakvom upozorenju se radi...

11:52 Tokom privođenja mladića umiješali su se građani, usljed čega je nastala velika gužva... U parku "Petar Kočić" su se građani  fizički obračunali s policijom te "iščupali" mladića iz ruku policije. Kako javljaju reporteri ''Avaza'', okupljeni su šutali policajce te tako oslobodili mladića.

11:48 Kako za sada saznajemo, na trgu je upravo uhapšen još jedan muškarac čiji identitet za sada nije poznat. Dok je policija hapsila mladića, narod je skandirao "Ubice, ubice"!

11:45 Osim roditelja Davida Dragičevića, na Trgu Krajine danas su uhapšeni i članovi grupe "Pravda za Davida" Željko Dabić, Njegoš Tomić, Ozren Perduv i Sofija Grmuša.

11:36 Kako javlja reporter Avaza sa lica mjesta, na Trgu Krajine pokidane su žute trake postavljene oko srca koje je postavljeno za Davida. Ovaj čin je izazvao oduševljenje među okupljenima, koji su prvo aplaudirali, a potom skandirali "Svi na ulice, nek padnu ubice"...

11:23 Advokat Dragan Tolimir potvrdio je informaciju da je Davoru Dragičeviću povrijeđena ruka.

"Davoru je najvjerovatnije slomljena ruka"  rekao je Tolimir za BN televiziju. Također je dodao i da se Dragičević trenutno nalazi na Univerzitetskom kliničkom centru RS.

 11:00 U Banjoj Luci je, osim roditelja Davida Dragičevića, uhapšen i Adam Šukalo, bivši zastupnik u NSRS.

"Kakva bahatost, priveli su na informativni razgovor Adama Šukala samo zato što smo došli pred PU Banja Luka da tražimo informaciju o privođenjima."

Njihov odgovor je bio zapanjujući, njega ćemo privesti, vas nećemo - napisao je Borenović na Twitteru.

face.ba

TEST RANDOM: 865