Godinama bio u zatvoru, a sad maltretira mačehu: Sinanov sin prijeti Sabini, traži pare i otima joj kuću

Godinama bio u zatvoru, a sad maltretira mačehu: Sinanov sin prijeti Sabini, traži pare i otima joj kuću

Sabina Sakić, udovica pokojnog legendarnog Sinana Sakića, prolazi kroz pravi pakao s pastorkom Rašidom Sakićem, koji prijetnjama i ucjenama pokušava da joj otme imovinu i iznudi novac.

Odmah nakon smrti legendarnog pjevača su počeli problemi u porodici, a glavni krivac

je navodno njegov sin iz prvog braka, koji je u aprilu izašao iz zatvora nakon odsluženja višegodišnje kazne zbog ubistva. Od izvora bliskog Sakićima saznaje se da Rašid traži novac od Sabine, te joj stalno dolazi na kućna vrata i prijeti joj...

Iako ona nije željela da ga prijavi, pročulo se šta se dešava, pa je Sabinu policija pozvala na razgovor, a ona im je ispričala šta se dešava, nakon čega joj je rečeno da će ga držati na oku.

" Problemi s njim traju čitav život jer je oduvijek bio problematičan i sklon nasilju... Sinan je zbog njega dolazio u brojne neprijatne situacije, zbog čega je često tražio utjehu u alkoholu. Mnogo puta mu je govorio da se smiri, ali ništa nije vrijedilo" govori izvor i dodaje da je kralj Južnog vetra svu djecu materijalno obezbjedio, ali je, za svaki slučaj, imovinu kupio na ime supruge Sabine.

"Sinan je na Sabinu prepisao svu pokretnu i nepokretnu imovinu, pa čak i stanove svoje djece. Dok je bio živ, svima je obezbjedio krov nad glavom, a kako bi spriječio nasljednike da prodaju nekretnine i tako ostanu na ulici, što se često dešava sa sinovima i kćerkama imućnih roditelja, sve je prenio na ženino ime.

Rašidu je 2003. godine kupio stan u Loznici, a prije nego što je pušten na slobodu, kompletno ga je renovirao. Međutim, njemu to očigledno nije bilo dovoljno, pa je tokom folkerovog liječenja stalno tražio pare. Pjevač mu je tada, iako već teško bolestan, u više navrata dao novac, oko 4.000 eura " govori izvor, inače pjevačev kolega, i kaže da Sinan nije više htio da čuje za Rašida:

"Kolegama se žalio da njegov sin ne zaslužuje da mu kaže “zdravo”, a kamoli nešto drugo. Ne samo zato što je nezahvalan, već zato što je nasilan prema njima i stalno ih pljačka. Više puta ga je povrijedio na razne načine, a on to nije zaslužio."

Međutim, sada se stvar otrgla kontroli i Sabina je uplašena za svoju bezbjednost.

"Ona ni Sinanovu smrt ne može na miru da žali zbog njega. Sabina, koja je Rašidu davala šakom i kapom, nije zaslužila da joj on radi takve grozne stvari... Treći dan poslije smrti tražio joj je 10.000 eura, iako zna da su se Sakići zadužili na više strana zbog pjevačevog liječenja i da ona vraća dugove. Rašida to ne zanima, pa joj stalno upada u kuću i vrijeđa je.

Za rođendan joj je poslao poruku da će se useliti u kuću u Loznici, kao i da će joj oteti atelje u kom slika. Ona je očajna i živi u strahu, ali ipak se nada da će se Rašid urazumiti "  govori sagovornik za Kurir.

 

TEST RANDOM: 281