Dovedeni su da aplaudiraju za sendvič, a ne da viču "Uaaa!" Sloba žestoko opleo po publici koja je skandirala protiv Lune!!!

Dovedeni su da aplaudiraju za sendvič, a ne da viču "Uaaa!" Sloba žestoko opleo po publici koja je skandirala protiv Lune!!!

"Oni su tu dovedeni da budu publika, a ne da oni tu nešto ke*aju! " kazao je Sloba.

Prošle noći je bila organizovana Zadrugovizija 3, a na ovom takmičenju Luna Đogani nije naišla na pozitivnu reakciju publike... To je jako iznerviralo Slobu Radanovića,

pa je imao loše komentara na račun iste publike.

" Jesu ti preneli šta su novinari i stručni žiri rekli za tebe? " pitala je Miljana.

"Šta?"  pitao je Sloba.

""12 poena zbog Kije, njega treba da bude sramota kako je uvredio publiku i novinare". Šta si ti uvredio, nisam čula? " pitala je Miljana.

"Za novinare nisam rekao ništa. Za publiku da. Vidiš da je to Kijina pobeda, ne moja... 12 poena zbog Kije, ne zbog mene"  zaključio je na kraju Sloba.

"A šta si uvredio novinare? " pitala je Miljana...

"Ja novinare nisam, a za publiku sam rekao da su kreteni! Ne mogu oni nikome da viču "Ua", oni su tu dovedeni da budu publika, a ne da oni tu nešto ke*aju!"   zaključio je Sloba, a potom se ubacila i Kija i prenela mu da je jedan od komentara bio da će sutra ta publika koju on loše komentariše da mu dolazi i na nastupe...

" Neće sigurno ta publika da mu dolazi na nastupe!"  kazala je Luna...

" Ako mi ta publika dolazi na nastup, neću ni da držim nastup!! Nabijem na ku*ac tu publiku! Oni su prvi trebali da osude tu publiku kao stručna lica, koji tu za je*eni sendvič i za sok treba da aplaudiraju, a ne da viču "Uaaa!" " kazao je Sloba, a potom besno napustio prostoriju.

telegraf

TEST RANDOM: 268