Dok Haris uživa sa novom devojkom, Rada očajna zbog gubitka bebe! Slike koje teraju suze na oči...

Dok Haris uživa sa novom devojkom, Rada očajna zbog gubitka bebe! Slike koje teraju suze na oči...

Radu Manojlović naša ekipa  uslikala je ispred jedne privatne klinike u Beogradu, u vidno potresenom stanju.

Nakon što je Rada Manojlović saznala da je njen dečko Haris Berković vara imala je i razloga za radovanje, ali, na žalost, to nije dugo potrajalo... Samo nekoliko

dana nakon vesti da je trudna, pevačica je zbog depresije i lošeg psihičkog stanja imala spontani pobačaj.

Kako smo ekskluzivno objavili pre nekoliko dana, Harisa smo uslikali u jednom prestoničkom restoranu sa novom devojkom kako uživa na obali Save, čime su potvrđene priče da je Rada raskinula trogodišnju vezu sa pobednikom Zvezda Granda upravo iz ovog razloga.

Tragom informacija da je Rada u blaogoslovenom stanju, paparaco Telegrafa je uslikao Radu ispred jedne privatne klinike, ali već tada pevačica je saznala tužne vesti.

"Rada je nakon što je saznala da je Haris vara odlučila da raskine sa njim. Međutim, nekoliko dana nakon što su prekinuli svaki kontakt, saznala je da je trudna. Iako se trudila da prvi dani trudnoće prođu što lakše zbog stresa i napete situacije, imala je spontani pobačaj " govori izvor Telegrafa. On na to još dodaje:

"Rada odlazi na kontrole kako bi bila sigurana da je sve u redu, jer želi što pre da se ostvari kao majka. I dalje je u depresiji jer su se pojavile i Harisove slike sa novom devojkom, pa joj je sada još teže" govori ovaj izvor na kraju.

Sela je u svoj automobil i uputila se ka kući....

(I. Cicović, M.Pantić)

TEST RANDOM: 487