Ceca ženi sina! Veljko zakazao svadbu sa Bogdanom, evo kada i gde će izgovoriti sudbonosno "da" (FOTO)

Ceca ženi sina! Veljko zakazao svadbu sa Bogdanom, evo kada i gde će izgovoriti sudbonosno "da" (FOTO)

Veljko Ražnatović i njegova verenica Bodana Rodić venčaće se u junu 2019. godine u Beogradu!

Kako se već uveliko priča, Bogdana i Veljko svadbu planirali su još ranije, ali su ih stariji i iskusniji savetovali da se venčaju posle posta, u junu 2019. godine.

"Bio

sam kod Cece pre manje od mesec dana i tada sam upoznao celu porodicu. Ceca je prirodna, normalna žena i zaista smo oduševljeni koliko je kulturna... Tada smo se prvi put upoznali i tačno je, pričali smo o svadbi. Venčanje bi trebalo da bude sledeće godine, ali još uvek nisu precizirali datum, možda bude u junu. Nisam siguran i nemojte me držati za reč" kazao  je Bogdanin otac.

" Što se mene tiče voleo bih da se ispoštuju svadbarski običaji i to da mi ćerka pred oltar ode iz moje kuće, ali neću da se mešam, neka bude kako odluče" kazao je Bogdan.

Veljko već dugo Bogdanu zove svojom ženom.

" Veljko nas je lepo dočekao, stvarno nemam nijednu zamerku. on je divan dečko. Naravno, pobneli smo im poklone a nismo zaboravili ni na naše domaće proizvode ćurke, ali ne smem mnogo da vam pričam, da mi se ćerka ne naljuti. Ne znam gde će njih dvoje živeti posle svadbe, ali mislim da će svi biti zajedno u kući u Beogradu" kazao je Rodić za Svet.

Da se podsetimo, Veljko mesecima unazad Bogdanu zove svojom ženom, a Ceca i Anastasija javno su podržale ovu vezu.

(Telegraf.rs)

TEST RANDOM: 526