ZNAK S NEBA DA SE ZLO VRAĆA! Proročanstvo se obistinilo, NOSTRADAMUS I BABA VANGA PREDVIDELI POŽAR KOJI JE PROGUTAO NOTR DAM?!

ZNAK S NEBA DA SE ZLO VRAĆA! Proročanstvo se obistinilo, NOSTRADAMUS I BABA VANGA PREDVIDELI POŽAR KOJI JE PROGUTAO NOTR DAM?!

Proročanstvo vezano za Nort Dam, kako pišu sajtovi širom interneta, se ostvarilo  na osnovu različitih astroloških tragova koji ukazuju na 15. april 2019. godine..

Pariska katedrala Notr Dam koju je juče zahvatio veliki požar, zbog koga se urušio vrh

tog monumentalnog zdanja, smatra se jednim od najboljih primera francuske gotske arhitekture... Vatrogasci su se neumorno borili sa velikom vatrenom stihijiom kako bi spasili francusku svetinju, a mnogi veruju da su se proročanstva Nostradamusa i Baba Vange ipak obistinila...

Građani su samo bespomoćno posmatrali šta se dešava pred njihovim očima, a čitava Francuska od sinoć tuguje za čuvenom katedralom. Nakon strahovitog požara, pojavile su se informacije da je Nostradamus, francuski lekar i astrolog, predvideo da će Notr Dam izgoreti u požaru.

On je pre 500 godina napisao zbirku od 942 poetska katrena, koje navodno predviđaju buduće događaje.

Proročanstvo vezano za Nort Dam, pišu sajtovi širom interneta, ostvarilo se na osnovu različitih astroloških tragova koji ukazuju na 15. april 2019. godine...

Jedna od reči koja preovladava u Nostradamusovim spisima je "emocije", i poklapa se sa onim što je predsednik Emanuel Makron spomenuo kroz svoj Tviter nalog kada je opisivao ono što se dogodilo:

"Notr Dam je u plamenu. Katolici i svi Francuzi, kao i svi građani, tužni smo što ovaj deo nas gori".

Navodno, iz njegovih stihova je jasno da će Francuska i Italija (zemlja unutar koje se nalazi Vatikan) biti najviše emocionalno pogođeni, a ovaj događaj - prema navodima i tumačenjima spomenute poezije - uvod je u "povratak zla, koje dolazi nakon dugog veka".

Pominju se zatim i hapšenje Džulijana Asanža, "koji je ličio na hrišćanskog sveca", kao i drugi brojne druge naznake navodno povezane sa požarom....

Takođe su se pojavile i informacije da je i Baba Vanga, koju su zvali "balkanski Nostradamus" takođe predvidela šta će se dogoditi sa čuvenom katedralom u Parizu... Ona je naime za 2019. godinu predvidela da će svet "bukvalno goreti".

TEST RANDOM: 847