ZEMUNAC UMESTO 101 RUŽU POSLAO DEVOJCI 101 METLU: A tek kad čujete šta joj je poručio...

ZEMUNAC UMESTO 101 RUŽU POSLAO DEVOJCI 101 METLU: A tek kad čujete šta joj je poručio...

Nema te devojke koja neće biti sretna i zadovoljna kada na vratima ugleda neočekivani buket ruža.

Medjutim ima slućajeva kada na vrata umesto ruža dolaze metle!

TOP 3 VIJESTI VIKENDA NA FEJSU:
style="line-height:1.6em">Umesto ruža – metle! 

Bivši dečko jedne Zemunke (ime poznato redakciji) je odlučio da joj malo napakosti tako što će joj za 8. mart poslati 101 metlu umesto 101 ruže, što bi bilo očekivanije. U celoj ovoj drami našao se Ivan T., radnik kurirske službe, koji je devojci dovezao porudžbinu.

Kada je stigao do Zmaj Jovine ulice u Zemunu, Ivan je pomislio da su metle za nekog ko radi na pijaci.

"Dobio sam isporuku, odmah sam zvao i predstavio se. Javila se devojka. Rekao sam joj da imam paket za nju. Palo mi je na pamet da je ta gomila metli za nekog prodavca sa zemunske pijace, ali kada sam stigao na adresu, pojavila se devojka za koju je bila porudžbina. Pitala me šta da radi s tim, ja sam rekao da ne znam"  kazuje  Ivan T.

Kako kaže Ivan, devojka je odmah posumnjala na bivšeg dečka, jer se prethodno čula s njim i on joj je pominjao metle. Zato je odlučila da ga odmah nazove.

"Pozvala ga je dok sam ja stajao pored i pitala ga zbog čega je to uradio. Ponavljala je stalno da ne može da veruje da je to stvarno uradio. A kad je pitala bivšeg šta da radi s metlama, on joj je rekao “ne znam, sedi pa zajaši jednu"  kroz smeh govori Ivan.

Cela Zmaj Jovina je bila  zakrčena metlama dok je devojka pokušavala da organizuje ko će da joj nosi “poklon”.

"Nije se devojka mnogo ljutila, sve vreme se smejala u neverici, a i meni su ulepšali dan. Predložio sam joj da ih proda" kroz smeh kazuje  Ivan T koji dodaje da se još uvek nije susretao sa ovakom isporukom.

(Telegraf.rs)

TEST RANDOM: 274