Željko Šašić progovorio o skandalu i braku sa Sonjom: Ona izaziva muškarca da je udari i onda...

Željko Šašić progovorio o skandalu i braku sa Sonjom: Ona izaziva muškarca da je udari i onda...

Željko Šašić je otvorio dušu nakon skandala u kome su glavni akteri bili njegova bivša supruga Sonja i Aca Lukas.

On je kazao da Sonja Vuksanović namjerno izaziva svoje muževe, a zatim je otkrio malo poznate detalje o njihovom braku, prenose srbijanski

mediji.

"Ovo je prvi put da se priča da su se Aca i Sonja fizički obračunavali. E, ja sam upravo iz tog razloga izašao iz braka sa njom. Da mi se, ne daj Bože, to ne bi desilo, jer ona muškarce izaziva i dovodi do ludila"  kazao  je Željko Šašić i na to još dodaje:

" Ni tada, ni sada ne bih mogao da živim pod istim krovom sa osobom kojom fizički treba da se obračunavam, čak ni da dižem ton. "

"Nisam htio da pravim cirkus u kući. Sto puta sam joj rekao: "Sonja, nemoj da me izazivaš." Bukvalno godinu dana u kući nismo komunicirali, sklanjao sam se, samo da je ne bih udario. I stvarno je nikada fizički nisam takao, ruku na nju digao nisam"  kazao je Šašič i na to još dodao da se pribojava da Aca ne prođe kao on kada je viđanje djeteta u pitanju:

" Ako se saosjeća sa mnom i ako mu je stalo do djeteta, razumjet će sve moje ispade i upiranja prstom na njih. "

"Shvatit će kako mi je bilo. Tek će Lukas da vidi kako će mu biti, ako mu je stalo do te male Viktorije. Racionalni i normalni ljudi, čak i kad se razvedu, da ostanu u civilizovanim odnosima, makar zbog te djece " kazao  je on..

dnevni avaz
 

TEST RANDOM: 990