VEOMA POTRESNA ISPOVEST ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Nisam imala LEPO DETINSTVO, od kuće sam POBEGLA zbog...

VEOMA POTRESNA ISPOVEST ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Nisam imala LEPO DETINSTVO, od kuće sam POBEGLA zbog...

Trenutno jedna od najpopularnijih Zvezda Granda Aleksandra Prijović (21), koja je već neko vreme u vezi sa pastorkom Lepe Brene, je otkrila da nije imala baš mnogo lepo i mirno detinjstvo i da su je njeni vršnjaci maltretirali.

"Nisam imala neku podršku

vršnjaka, vređali su me, zvali su me pevaljka. Puštali su mi videe i rugali su mi se. Nije mi bilo svejedno, ali sam im rekla: Samo se vi smejte jer ćete me slušati" rekla je  Prijovićka.

Odnos vršnjaka prema njoj je jedno doprineo je da se odseli iz svog rodnog grada.

"Jedva čekam dana kada ću da se preselim u Beograd", kazala je Aleksandra...

Poznato je da je njena majka  pevačica i Aleksandra je talenat nasledila od majke.

"Znala sam da se i potučem sa vršnjacima kada su se rugali mojoj mami da je pevaljka, ali ja to ne zameram, bili smo deca", rekla je pevačica.

"Moja mama je rekla kada su mene doneli kod nje prodilištu i prepoznala je moj plač, rekla je da ću biti neka pevačica", prisečala  Aleksandra za Premijeru.

"Kada sam imala tri godine, oblačila sam i stavljala marame na glavu i pretvarala sam se da sam Ceca i Brena. Njih dve su moji idoli, i kad god su bili na televiziji ja sam čekala da se sredim i imitiram ih",kazala  je tom prilikom  Prijovićka i otkrila da je prvu nagradu osvojila kada je bila četvrti-peti razred pevajući pesmu Nine Badrić na festivalu "Deca pevaju hitove".

Kurir

TEST RANDOM: 308