VELIKI OKRŠAJ KARLEUŠE I VUČIĆA: Ovo će Srbija dugo pamtiti!!

VELIKI OKRŠAJ KARLEUŠE I VUČIĆA: Ovo će Srbija dugo pamtiti!!

Aktuelni premijer Srbije Aleksandar Vućić sinoć je gostovao u emisiji  kod Milomira Marića i dgovarao na pitanja portparolke Hitne pomoći Nade Macure, pjevačice Jelene Karleuše i štićenice Sigurne ženske kuće Nine Šaputić..

Jelena Karleuša je na

smaom svom početku rekla da se našla u šoku što je uopšte pozvana da postavlja pitanja premijeru Vučiću, jer građani znaju da ona nije na istoj poziciji na kojoj je i Vučić.

Portparolka Hitne pomoći je istakla da je za razliku od Jelene Karleuše ona na vučićevoj strani , a Vučić je rekao i da je poslušao gospođu Macuru i obukao se bas slojevito. U studiju je već u prvim minutima došlo do malog sukoba između Karleuše i Nade Macure.

Na Jeleninu prozivku da Macura ne bi smjela da se suprostavi Vučiću i da mu postavlja ista pitanja kao ona, Macura joj je odmah odbrusilaa sve od jednom..

 

 “Ja bih smjela, izvinite ali ne mozete  tako da mi kažete" – kazala  je Nada Macura.

Premijer je odmah nakon toga stao u odbranu Macure i poručio Karleuši da ona napada njega, a ne doktorku nadu..

Stanite nisam rekla sve do kraja sto sam htjela rekla je JK. Ponašate se kao Vučićev telohranitelj – konstatovala je Karleuša Nadi.

"Mariću mislim da vi pogrešno vodite u emisiju. Ako ste me zvali pustite da i ja nešto kažem a ne samo da ćutim, ipak sam ja glas naroda i razuma" – rekla je Macura.

Konstatujućii da bi rado bila Vučićev telohranitelj i dodala kako više neće dolaziti u emisiju u kojoj je i JK na što se Jelena samo slatko nasmiješila.

Alo.rs/teleprompter.rs

TEST RANDOM: 750