UBIO SE poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43)!

UBIO SE poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43)!

Veoma poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43) se ubio jučer ujutro u svojoj kancelariji na Vračaru. Prije nego što je ispalio metak iz lovačke puške  u sebe, advokat je ostavio oproštajno pismo.

 

Kako se za sada nezvanično

saznaje,ova  tragedija dogodila se nešto poslije devet časova. Prijatelj pokojnog Kastratovića došao je u njegov stan nešto prije 10 sati i zatekao veoma jeziv prizor.

 

"Marko je živio sam. Policija i Hitna pomoć brzo su stigle u stan u kojem je i imao kancelariju, ali njemu nije bilo pomoći"  govori izvor dobro upućen u istragu i pojašnjava da je tijelo poslato na obdukciju, kao i da je uviđaju prisustvovao zamjenik Višeg tužioca.

Marko Kastratović je bio sin uglednog advokata Strahinje Kastratovića. Zajedno sa ocem je zastupao pokojnog doktora Nenada Borojevića, nekadašnjeg direktora Instituta za onkologiju Srbije koji je bio optućen za zloupotrebu položaja.

 

U predmetu "Decedra"  u kom se doktorima jedne privatne klinike sudilo za nesavjesno liječenje i smrt Jelice Radović (19), Kastratović je zastupao porodicu ove nesrećne djevojke.

(Informer.rs)

TEST RANDOM: 794