U TRENU SE ČUO UZDAH CELE MASE: Smrtnu tišinu prekinuo muškarac..Srušen krst na Đošinoj sahrani !

U TRENU SE ČUO UZDAH CELE MASE: Smrtnu tišinu prekinuo muškarac..Srušen krst na Đošinoj sahrani !

Potpuno neočekivan momenat...

Poznati srpski glumac Bogoljub Mitić Đoša je nažalost preminuo juče ujutru u 49. godini od srčanog udara. Njegovo beživotno telo u porodičnoj kući je pronašla njegova ćerka Natalija. 

Mitić je sahranjen sahranjen

u rodnom Vlasotincu u porodičnoj grobnici pored oca Stojana... Opelo je održano kod kuće, a povorka je prešla put do groblja... U blizini ulaza na groblje nalazi se mesto gde je večna kuća poznatog glumca.

Na sahrani prisustvovali su pored porodice i prijatelje takođe mnogobrojni sugrađani, kao i poštovaoci Đošinog lika i dela širom zemlje. Neke scene koje su usledile na pogrebu zaista nisu za ljude sa slabim srcem. 

Jedna žena bacila se  zemlju i naslonila glavu na spomenik i dugo je tu držala. ..Krst je u tom trenu srušen tj. srušio ga je jedan od muškaraca koji su spuštali sanduk u raku, međutim brzo je uzeo da digne sliku i krst... Za to vreme čuo se uzdah u masi. Posle toga ljudi  su se okupljali da bace zemlju i govorili da nemaju gde da ostave venac. U ovim tužnim momentima kum Tika (Predrag Smiljković) je pomagao da se sanduk spusti u raku...

"Nemamo gde sa stavimo cveće"  - ponavljali su prisutni.

Predrag Pepi Smiljković (Tika Špic), kum pokojnog glumca, je jedva  takođe zadržavao suze. 

Da se podsetimo, Mitić je svoj glumački talenat pokazao u mnogim ostvarenjima, i to uprkos tome što nakon srednje škole nije upisao glumu... Vodio se kao glumac amater, ali ga to ni na koji način nije sprečilo da pokaže svoj raskošni talenat u ostvarenjima poput "Porodično blago", "A sad adio", "Agencija za SIS", "Seljaci", i mnogim drugim ostvarenjima.

Bogoljub je bio oženjen i iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke...

srbijadanas

 

TEST RANDOM: 711