TUGA: Amel u sekundi ostao bez majke, žene i dvogodišnje kćerkice!

TUGA: Amel u sekundi ostao bez majke, žene i dvogodišnje kćerkice!

U udesu kod Sjenice, bivši bokser iz Novog Pazara Amel Šipčanin u sekundi je ostao bez svoje majke Ajke (50), supruge Binaide Muratović (26) i malene dvogodišnje kćerkice Lejle. 

On se trenutno nalazi u veoma teškom stanju, smješten je u Zdravstvenom

centru u Užicu, na hirurškom odjeljenju intenzivne nege.

"Pacijent je primljen sa višestrukim prelomima i životno je ugrožen. Nakon intervencije ljekara, njegovo stanje je trenutno stabilno i konstantno se prati " kazala je za Blic portparolka ove zdravstvene ustanove Danijela Milićević.

 

U komšiluku Šipčanina vlada veliki muk. Svi se nadaju da će se Amel brzo oporaviti i da njegova druga kćerka Nejla (4) neće odrastati bez oca i majke.

 

"Sva sreća pa ona nije bila sa njima u automobilu"  veoma kratko su prokomentarisale komšije.

 

Izvor iz policije objašnjava da su od siline sudara Ajka, Binaida i mala Lejla nastradale odmah na licu mjesta, dok je Amel teško povrijeđen.

 

"Njih četvoro se nalazilo u “zastavi 101” koja se u mjestu Jaćimovo kamenje, na dionici puta od Štavlja ka Sjenici, direktno sudarila sa vozilom “VW pasat” kojim je upravljao A.K" .- kazao je sagovornik.

 

A.K. je u sudaru zadobio lake tjelesne povrede, a nakon ukazane pomoći, saslušan je u policiji i po odobrenju nadležnog tužilaštva određen mu je pritvor do 48 sati.

 

"Zadržavanje je određeno zbog mogućeg uticanja na svjedoke, kao i u cilju nesmetanog vođenja krivičnog postupka i reakcije javnosti"  objašnjava Nurija Rožajac, osnovni javni tužilac iz Sjenice.

 

Osim A.K, u “pasatu” su se nalazile još dvije osobe. Njegov brat E.K. je zadobio teške tjelesne povrede i transportovan je u užičku bolnicu gdje je zbrinut na Ortopediji i nije životno ugrožen. Treći putnik, K.Z. je iz udesa izašao nepovrijeđen.

(Telegraf.rs)

TEST RANDOM: 699