TEK SAD SE SVE ZNA! ZORICA NAREDILA SINU: Zorane, završi s Jelenom, oni su ukleta familija

TEK SAD SE SVE ZNA! ZORICA NAREDILA SINU: Zorane, završi s Jelenom, oni su ukleta familija

Kako za sada saznajemo svekrva ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović nikako  ne želi da ide u kuću Krsmanovića kako joj njihova zla kob ne bi uništila natprirodne moći..

Zorica Marjanović, svima dobro poznata svekrva ubijene Jelene Krsmanović Marjanović

iz Borče, koja se bavi nadrilekarstvom i vradžbinama, je naredila sinu Zoranu da okonča vezu s pokojnom Jelenom jer im njena porodica donosi veliku nesreću!


Naime, Zorica smatra da su Krsmanovići mnogo ukleti, od Jeleninog ubistva je izbegavala baš svaki kontakt s njenom porodicom.Poznato je da ona nije išla na sahranu ubijenoj snaji, na pomene i otkrivanje spomenika, njenoj majci Zorici i porodici nije izjavila saučešće, niti je to uradila pre dva dana, kada je umrla njena prija i Jelenina majka Zorica.

Zorica odbija da ide u tu kuću jer smatra da je tamo loša energija, koja nepovoljno utiče na njene natprirodne moći. Poznanici Marjanovića kažu da je Zorica inače veoma čudna osoba, a da je od Jelenine smrti postala mnogo čudnija.


"Ona navodno nije htela da ide u kuću Krsmanovića jer je smatrala da je ta kuća na neki način ukleta i da bi joj odlazak tamo naškodio... Nekoliko smrtnih slučajeva u porodici Krsmanović za kratko vreme još više su uticali na to da Zorica ne odlazi u tu kuću. Najpre je pre nekoliko godina umro Jelenin otac,,, zatim je Jelena zverski ubijena, pa je dva meseca nakon njenog ubistva umrla njena baka,,, da bi u utorak preminula i Zorica " govori  poznanik i na to još dodaje da ona odbija svaki kontakt s njima. Išla je toliko daleko da je izbegavala i telefonske razgovore s prijom Zoricom.

Naš sagovornik još navodi da je niz tragičnih događaja dodatno podgrejao odbojnost prema Krsmanovićima.


"Zorica veruje da se nad Krsmanoviće nadvila neka zla kob, a kako je i ona na neki način vezana za tu porodicu, beži od njih kao đavo od krsta... Ima paranoični strah od crne magije i od uticaja sekti i ne želi da svoju bioenergiju izlaže tim zlim i mračnim uticajima"  govori ovaj poznanik.

Kurir

TEST RANDOM: 298