STRAVIČAN ZLOČIN U KULI Bio joj je poslodavac i ljubavnik, a ubio ju je jer se VRATILA MUŽU. Onda je...

STRAVIČAN ZLOČIN U KULI Bio joj je poslodavac i ljubavnik, a ubio ju je jer se VRATILA MUŽU. Onda je...

Tela Rade Đukić (50) i Blagoja Bratića (61) sa prostrelnim ranama su pronađena u noći između nedelje i ponedeljka u kući u kojoj je on živeo u Kuli...Prvi nalazi istrage za sada pokazuju da je Blagoje iz pištolja ubio Radu pucavši joj u glavu, a zatim i sebe. Kako za sada nezvanično

saznajemo, Blagoje je u sebe ispalio čak dva metka i to u grudi. Pored tela na licu mesta pronađen je i pištolj.

Komšije govore da su Blagoje i Rada bili u vezi nekoliko meseci nakon što je ona napustila supruga, te da joj je Blagoje bio i poslodavac.

"Ona je radila u njegovoj fabrici vreća, ali je ostala da radi i nakon što ga je napustila i vratila se suprugu "govori  jedan od komšija iz Ulice Veljka Vlahovića u kojoj su nađena tela.

Tela su nađena u kući koja se nalazi u dvorištu fabrike, u kojoj je prema priči komšija Blagoje živeo sam.Meštani koji žive u blizini kažu da su Blagoja slabo poznavali, te da je u Kulu došao iz Bosne i da je otvorio fabriku, a da je iza sebe imao propali brak.

"Bio je zaista fin čovek, uvek bi se javljao, ali se nismo posećivali. Živeo je tek dve godine ovde, ali se lepo snašao " govore komšije.

Pucnje nisu čule ni najbliže komšije, a kako govore, najverovatnije zbog velikog broja kamiona glavnom kulskom ulicom.

Kako za sada još uvek nezvanično saznajemo, sin ubijene Rade je krenuo da je traži u nedelju, ali je u kući u kojoj su nađena tela zatekao zaključana vrata i spuštene roletne... Tek iza ponoći portir firme je navodno osvetlio lampom prozor i podigao roletne pošto se već sumnjalo da se u kući nešto dogodilo. Unutra je video jeziv prizor nakon čega je policija razvalila vrata i zatekla tela.

Uviđaj na licu mesta je trajao satima i završen je tek nešto pre podneva u ponedeljak.Prema prvim nalazima istrage, motiv za svirepo ubistvo je ljubomora, pošto Blagoje nije mogao da podnese to što ga je Rada napustila i vratila se suprugu.

" Ona je napustila supruga da bi živela sa Blagojem, ali je njen sin tražio od oca da je ubedi da se ona vrati. To se posle nekoliko meseci i desilo. Ona je kod Blagoja nastavila da radi i stalno ga je viđala, a kuća je samo nekoliko metara od fabrike"  govori izvor upoznat u slučaj.

Ubistvo Rade Đukić je dvanaesta tragedija u kojoj je ubijena žena. Inače, ova užasna tragedija se dogodila za manje od 48 sati od ubistva žene u Ostružnici. Naime, kako je "Blic" pisao, Žarko Mišković (68) u petak uveče ubio je svoju nevenčanu suprugu Gordanu, a potom počinio samoubistvo...

blic.rs

TEST RANDOM: 37