STATUS RADE IZ BEČA: Marjanovići su incestuozna porodica, evo šta je radio Zoranov brat!

STATUS RADE IZ BEČA: Marjanovići su incestuozna porodica, evo šta je radio Zoranov brat!

Rada Matić (35), je došla u javnost i postala svima poznata  kada je obavestila policiju Srbije o dopisivanju sa suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zoranom Marjanovićem.Međutim ona je i dalje u žiži javnosti, i to zbog medijskog prepucavanja sa Marjanovićima

Matićeva

je za Marjanoviće "školski primer sociopate", ali ni ona njima ne ostaje dužna, pa se prepucavanje, uglavnom preko medija i društvenih mreža nastavlja. Matićeva je na svoj Fejsbuk profil stavila jedan status koji je privukao mnogo pažnje, a kada smo je pozvali, ona nam je objasnila na šta je tačno mislila.

"Čula sam da se na društvenim mrežama pojavila jedna priča, da je Miloš, Zoranov brat seksualno napadao Jelenu. Ona je htela to da kaže Zoranu, a u tome su je sprečili Vladimir i Miloš. Sve to se dešavalo u njihovoj kući strave", kazala  je Rada Matić.

Ona je još napomenula da misli da ta priča za koju je čula ima smisla, jer Jelenina majka Zorica uprkos svemu, zeta Zorana podržava. Kako govori, i pored toga što joj zet nije ispoštovao ćerku ni prvih 40 dana.

"Dok cela Srbija upire prstom u njega, Jeleninoj majci kao da je njega žao. Priča se da su Jelenu Miloš i Vladimir sprečili da kaže sve Zoranu, da je došlo do svađe između Miloša i Jelene. Navodno se Miloš poveravao jednom drugu, koji se od njega polako distancirao. U toj kući nije ništa nemoguće, jer su se samo mračne stvari dešavale. Jelena je od tih ludaka čak i malu Janu sklanjala, i lično mislim da detetu tamo nije sigurno, jer u kući žive manijaci i psihopate"  kazala je veoma sigurna u sebe Rada Matić

Kurir

TEST RANDOM: 57