RADA ISKRENO: Otkad ne plaćam harač Grandu, PUNA SAM K`O BROD!

RADA ISKRENO: Otkad ne plaćam harač Grandu, PUNA SAM K`O BROD!

Jedna od najpopularnijih folk pjevačica koje je iznjedrilo takmičenje "Zvezde Granda" atraktivna Rada Manojlović je bukvalno procvjetala otkako ne daje harač bivšem direktoru Saši Popoviću!

Naime, dugonoga pjevačica nije pristila da obnovi ugovor s

najjačom produkcijom u Srbiji i sada je sama svoj gazda. Drugim riječima, sve što zaradi stavlja sebi u džep!

Rada Manojlović je s Grandom imala devetogodišnji ugovor po kom je više od pola honorara od svakog nastupa morala da daje produkciji, odnosno Popoviću i Lepoj Breni. Ugovorom joj je bilo strogo zabranjeno da zakazuje nastupe, sve to je radila produkcija.

 

"Uzimamo samo 30 odsto honorara" kazaoje Saša Popović u jednoj emisiji, ali nezvanične informacije su bile da je taj procenat bio duplo veći. U svakom slučaju, od novembra 2015. sve se promijenilo. Rada je postala potpuno slobodna!

Sloboda joj je donijela i novac. Nije da ga nije imala i prije toga, ali sad ga ima mnogo više! 

 

"Otkad sam raskinula ugovor s Grandom, imam mnogo više para! Baš sam srećna zbog toga. Više ništa ne dajem Popoviću, sve ostaje meni i sad mi je mnogo bolje!" kazala je Rada.

Finalistkinja treće sezone "Zvezda Granda"  je među top pet pjevača po broju nastupa, ali i po visini honorara.

Da bi vam Rada zapjevala na rođendanu, svadbi ili u klubu, potrebno je izdvojiti 5.000 eura! Pa sad sami izračunajte koliko su od novembra neki u gubitku, a neki su se oparili!

(Informer.rs)

TEST RANDOM: 145