PRVI PUT PROGOVORILA MAJKA UBIJENE JELENE: Mesec dana posle zločina, ovo je moja ISTINA!

PRVI PUT PROGOVORILA MAJKA UBIJENE JELENE: Mesec dana posle zločina, ovo je moja ISTINA!

Posle više od mesec dana od stravične tragedije koja ju je zadesila oglasila po prvi put u javnosti majka ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zorica Krsmanović. Ona je potvrdila pisanje Telegrafa da će 40 dana od ćerkine smrti obeležiti

11. maja.

Ekipi norvinara koja je razgovarala sa njom je otvorila vrata svoje kuće i plačnim glasom se zahvalila što pišu i izveštavaju o ovom slučaju, navodeći da čeka da istina i pravda bude konačno zadovoljena.

 

Naime, Zorica Krsmanović, majka stravično  ubijene pevačice, nije htela, sve do sada da razgovara sa medijima. Iako je ostala potpuno sama, patila je tako u tišini. Posle gubitka svoje ćerke, snagu joj jedino daje Jelenina petogodišnja ćerka Jana, koju viđa svakodnevno. I ona joj, međutim, nedostaje, jer devojčica sve vreme boravi kod oca Zorana, za kog se, posle gubitka majke, Jana boji.

Da vas podsetimo, nakon praznika, za vreme kojih na nasipu u Borči, na kom je Jelena navodno ubijena, nije bilo nikoga, inspektori danas ponovo pretražuju teren, pokušavajući da uđu u trag Jeleninom ubici.

Nesrećna žena je nestala 1. aprila, da bi sutradan, u ranim jutarnjim časovima, policija našla njeno beživotno telo u kanalu pored nasipa u borčanskom naselju Crvenka.

Kompletan video pogledate na Telegraf.rs

 

(Telegraf.rs)

TEST RANDOM: 552