PRVI put posle ubistva Jelene Marjanović: Otkriven DETALJ koji je uneo POTPUNU ZABUNU u istrazi!!!

PRVI put posle ubistva Jelene Marjanović: Otkriven DETALJ koji je uneo POTPUNU ZABUNU u istrazi!!!

Misterija koja je zbunila čak i policiju!!!

Na lešu Jelene Marjanović, nađenom 3. aprila 2016. u kanalu kod nasipa u Borči, je bio svetloplavi veš, ali dva broja veći, koji je izgledao kao da uošte nije njen, najnovija je informacija koju je otkrio izvor

blizak istrazi!

Proverava se mogućnost da joj je neko, nakon ubistva, mrtvoj navukao donji veš, pa trenerku preko, kako bi istragu naveo ka tome da je Jelena kobnog dana išla do nasipa da se nađe s ljubavnikom, a ne da džogira!!!

Prema informacijama do kojih je došao izvor dnevnog lista Informer, ovaj scenario bi, naravno, najviše odgovarao upravo Jeleninom mužu Zoranu, koji je jedini uhapšen za ovaj zločin, ali u policiji veruju da je u pitanju ipak bila nevešta nameštaljka...

Izvori Informera iz policije i tužilaštva, koji su otkrili ovaj do sada neobjavljeni detalj iz istrage, priznaju da je to u početku zaista unele zabunu u istragu...Inspektorima je najpre je bilo čudno zašto bi Jelena uopšte išla na trčanje u takvom vešu, a još čudnije je bilo to što je izgledalo kao da pripada ženi koja je mnogo krupnija od nje!!!

"Gornji deo joj je bio navučen visoko, skroz preko stomaka, a zadnji deo je bio pomeren u stranu, maltene preko kuka"  govori izvor.

Prema njegovim rečima, donji veš joj je tako nakrivo navučen ili dok je vučena po zemlji od nasipa do kanala ili joj je neko u brzini mrtvoj navukao gaće i pobegao!

" Zanimljivo je i da je upravo tu nađen Zoranov DNK trag. Ako je veš stvarno Jelenin, Zoranov DNK se lako mogao naći na njemu jer su zajedno živeli i spavali. Ipak, ako su naknadno navučene na mrtvu Jelenu, onda je to učinio Zoran i to ga direktno povezuje s njenim ubistvom " kazao je sagovornik dnevnog lista Informer.

Teoriju o tome da je Jelena imala ljubavnika i da ju je on ubio prvi je pomenuo Zoranov otac Vladimir, 15. septembra, kad mu je sin uhapšen.

"Ovo je klasična nameštaljka za mog sina, vidite šta su mu uradili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Tražila je od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas, pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude posle da se sam ubio"  kazao je tada Vladimir.

 

Slično je zatim tvrdila i Zoranova ljubavnica Zorica Zoka Mitrović, koja je na saslušanju u policiji pre dva meseca rekla da je Jelenu ubio biznismen kog štiti moćan političar i da su zločin zatim "napakovali" Zoranu!!!Međutim, izvor iz istrage govori da ne postoji nijedan dokaz ili trag da je Jelena zaista imala ljubavnika.

" Kontrolisani su svi njeni kontakti i ne postoji ništa što bi ukazalo da je imala tajnu ljubavnu vezu. Čak naprotiv, svi rođaci i prijatelji su potvrdili da se Jelena retko odvajala od Zorana i da je sama eventualno išla samo kod majke " govori  izvor.

Da se podsetimo, Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. godine kada se odvojila od supruga Zorana i ćerke Jane, sa kojim je bila u šetnji, kako bi otišla na trčanje po nasipu u Borči...

Nakon što je primetio da je nema, Zoran je, prema njegovim navodima, odlah alarmirao policiju. Potraga je trajala celu noć, a telo nesrećne pevačice pronađeno je narednog dana. Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra 2017. godine u porodičnoj kući u Borči kao osumnjičeni za ubistvo svoje supruge i on se od tada nalazi u Centralnom zatvoru...

Srbijadanas

TEST RANDOM: 339