PRAVA ISTINA O UBISTVU ARKANA: Evo zbog čega je LIKVIDIRAN srpski komandant...

PRAVA ISTINA O UBISTVU ARKANA: Evo zbog čega je LIKVIDIRAN srpski komandant...

Već je svima poznato da je Zoran Uskoković Skole, navodno jedan od organizatora ubistva Željka Ražnatovića Arkana. Verovali ili ne sve zbog osvete jer je dobio manji deo kolača od prodaje fudbalera Obilića Nikole Lazetića

Zoran Uskoković Skole, je navodno  jedan od organizatora

ubistva Željka Ražnatovića Arkana, posle svađe zbog podele novca oko transfera fudbalera Obilića Nikole Lazetića.Arkan je, prema tim navodima, ponudio Skoletu samo milion od ukupno deset, kolika je bila zarada od prodaje Lazetića,, te je zbog toga Uskoković naručio njegovo ubistvo.

Uskokovića su samo nekoliko meseci nakon atentata na Arkana ubili članovi zemunskog klana.

Željko Ražnatović Arkan je ubijen 15. januara 2000. godine u hotelu Interkontinental. Uz njega su,, sedeći zajedno u separeu, stradali i Milenko Mandić i Dragan Garić...

Za ovaj su zločin 9. oktobra 2006. osuđeni Dobrosav Gavrić kao izvršilac ubistava na 35 godina zatvora, a kao saučesnici Milan Đuričić Miki i Dragan Nikolić Gagi na po 30 godina... I policijski izvori i oni iz krimalne sfere navodili su jedno ime kao organizatora ubistva - Zoran Uskoković Skole.

Arkanova udovica svima dobro poznata folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je tada kazala da očekuje od države da da završnu reč o smrti njenog muža.

"Rešila sam da ne komentarišem ništa na tu temu. Ostavila sam državi da rešava to. Kao što i sami vidite i posle 15 godina stvari se svode na rekla kazala " kazala  tada Ceca.

Kurir

TEST RANDOM: 79