NOVI DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA : Izbo, zapalio babu, pa NAPRAVIO ŽURKU S PROSTITUTKAMA

NOVI DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA : Izbo, zapalio babu, pa NAPRAVIO ŽURKU S PROSTITUTKAMA

Komšija navodi da je M. R. posle ubistva pozvao prijatelja koji mu je prostitutke doveo iz Mladenovca M. R. (23) iz sela Rablovac kod Mladenovca je uhapšen u utorak zbog ubistva svoje babe, a policija je posle ispitivanja osumnjičenog i svedoka došla do novih detalja monstruoznog

zločina.

Prema nezvaničnim informacijama na saslušanju u policiji M.R je  priznao da je čak četiri puta izbo svoju babu, pre nego što je podmetnuo požar u kojem je prvobitno tvrdio da je starica sticajem okolnosti izgorela.

Policija sada sumnja i da je M. R. pre deset godina otrovao i sopstvenog oca, ali da je uspeo da vešto prikrije taj zločin, te će se verovatno narediti ekshumacija posmrtnih ostataka kako bi se utvrdila tačna istina.

Komšije iz Rablovca naglašavaju da je M. R. pre nego što je izazvao požar, a verovatno odmah pošto je izbo staricu, napravio žurku na kojoj su mu bile prostitutke.

"Treštala je muzika. Napravio je žurku i naručio prostitutke. On je u nedelju skroz go, u tri sata ujutro, trčao od kuće do kuće i vikao: “Ljudi, spasite mi baku! Šta će mi život bez nje”. U jednom trenutku je čak i upao u plamen pokušavajući da dođe do nje. U šoku smo nakon što nam je rečeno da je on ubica i da je izbo nožem"  kazao  je jedan od komšija za beogradske medije.

(Telegraf.rs / Informer / Alo)

TEST RANDOM: 371