NIKO JOJ NIJE VJEROVAO ŠTA SE DEŠAVA SA 6-GODIŠNJIM SINOM: Onda ga je snimila i otvorila im oči!!

NIKO JOJ NIJE VJEROVAO ŠTA SE DEŠAVA SA  6-GODIŠNJIM SINOM: Onda ga je snimila i otvorila im oči!!

6-godišnji Tajler Saunders iz Old Bara, Australija se redovno prevrtao i vrtio tokom noći, vrišteći od jakog bola. Od samog rođenja, Tajlerovo tijelo je bilo prekriveno upaljenim ekcemima. Ekstremni bol i konstantan svrab su ostavljali  dječaka i roditelje moleći se za

miran trenutak. 

 

Njegova nesretna majka Debi se osjećala veoma bespomoćno, ona je vodila računa o stanju sina godinama i bila je preplašena time što je stanje bilo sve gore i gore. Medjutim nikada nije mogla ni sanjati sanjati da će to trajati toliko dugo.

 

Doktori su dali dijagnozu "Atopik dermatitis", što nije tako rijetka bolest, ali oni nisu vjerovali Debi kada im je pričala o intenzitetu stanja njenog sina. Ona je čak i snimila kako bi im pokazala stepen njegovog bola. Morala je nešto da uradi jer je Tajlerov život bio ugrožen ovim stanjem: Nije mogao da spava od bola i svraba, nije išao u školu i druga djeca su ga stalno zezala kada je i išao.

Njegova majka uradila je sve što je mogla: Nosio je rukavice, mazao se raznim kremama itd. Bila je spremna da digne ruke i onda je naišla na ovog doktora na internetu.

Doktor Ričard Aron  dermatolog je iz Južne Afrike koji je specijalista za dermatitis. Preko onlajn zakazivanja, doktor Aron je preporučio određeni losion, kortikosteroide i antibiotike. Debi je tada  osjećala puno nade i kupila sve što joj je doktor rekao potrošiviši ukupno 40 dolara, ali nije vjerovala da će rezultati biti toliko dramatični.

 

Vjerovali ili ne nakon samo dva mjeseca, Tajlerov ekcem potpuno je nestao i zdrava, mekana koža je zamijenila. Bio je to početak novog života za Tajlera.

Napokon je mogao da živi bez bola i svraba, slobodan da se bavi svim aktivnostima!

(Kurir)

TEST RANDOM: 92