NEVJEROVATAN ČIN: Ostala joj 4 sata života muž je spasio pravim čudom !!!

NEVJEROVATAN ČIN: Ostala joj 4 sata života muž je spasio pravim čudom !!!

Svi  se bračni parovi zavjetuju da će brinuti jedno za drugo u dobru i zlu, u bolesti i u zdravlju, no većina, na svu sreću ipak, nema prilike testirati čvrstoću svojih obećanja.

Medjutim bračni par Donna i Karl Ferris nisu izbjegli to iskušenje.

Donni su nakon

dugotrajne bolesti otkazala oba bubrega i liječnici su joj dali samo četiri sata života, tako piše Daily Mail.

Donora nažalost nije bilo – njeni roditelji su se testirali, no oboje nisu bili pogodni donatori zbog svog zdravstvenog stanja. Tada se, gotovo iz očaja, ponudio njen suprug Karl. Bilo je potrebno veliko čudo, a ono se i dogodilo  pokazalo se da je Karl kompatibilan donor! Medjutim ni tada brige nisu bile gotove jer je postojalo 50 posto šanse da joj tijelo odbaci novi organ, no to se nije dogodilo i Donna se danas oporavlja.

"Uvijek smo se šalili da će mi Karl jednog dana spasiti život na neki način, a sada se to i ostvarilo", kazala je Donna. Taj je događaj učinio njihovu vezu čvršćom nego ikada i sada imaju još planova: "Jedna od stvari koju bismo sada željeli učiniti jest imati obitelj. Liječnici su mi rekli da za 12 mjeseci možemo početi raditi na dobivanju djeteta", rekla je presretna  Donna.

Karl dodaje  da ni u jednom trenutku nije oklijevao kada je saznao da njegov bubreg odgovara Donni. Ne smatra da je to posebna hrabrost, što mu mnogi govore  samo je htio spasiti ženu koju voli.

Index.hr

TEST RANDOM: 918