JEZIVA SUDBINA VIDOVITE ZORKE: Predvidela sam smrt sva tri sina!!!

JEZIVA SUDBINA VIDOVITE ZORKE: Predvidela sam smrt sva tri sina!!!

Dejan je poginuo u udesu, Dragan je umro od raka, a Nebojšu sam sahranila u februaru,govori  Pucareva, kojoj utehu pružaju sinovi koji su joj ostali...

Zorka Pucar, svima poznatija kao vidovita Zorka, je svojim natprirodnim moćima pomagala, kako govori  mnogima ali, nažalost,

trojicu od petorice sinova nije uspela da spase smrti....Ova proročica u prvom je braku s Radivojem Berbakovim dobila naslednike Dejana, Dragana, Pavla i Nebojšu..

Sa njima živela je u Novom Miloševu, mestu pokraj Kikinde, koje je posetila ekipa Kurira. Tamo su nam komšije otkrile da je čuvena proročica doživela jezivu sudbinu. Najstariji Dejan je nastradao sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći...

Dragan je bio ratni invalid i preminuo je u 44. godini od raka. U februaru ove godine od infarkta je umro i najmlađi Nebojša (41)..

Zorki su sada jedina uteha ostala  Pavle (43) i Dragoslav (28), kojeg je dobila u drugom braku. O svojoj tragediji Zorka je smogla snage da progovori za Kurir.

"Dok ovo pričam, otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju"  -započinje kroz suze svoju potresnu životnu priču Zorka.

Ona tvrdi da je predvidela porodičnu tragediju.

"Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije hteo da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u kanjon Morače. Dragan je bio je vojni invalid, oboleo je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vredan, radio je na građevini...

Tragedije sam predvidela, a nisam mogla da ih sprečim. Hvala bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava, koji je uzorno i vredno dete " govori  Zorka.

Ona govori  da je boli kad čuje priče koje kruže Novim Miloševom da je ostavila decu kada su bili mali.

"Nikada ih nisam ostavila. Sagradila sam im kuće. Patm, jer umesto da ih obilazim u kućama, ja im ljubim sliku na grobu. U Novom Miloševu sam im sa mužem podigla spomenike i redovno izlazim na groblje" govori  Zorka.
U Novom Miloševu, gde je Zorka živela sa prvim suprugom, kažu da su njena deca imala teško detinjstvo.

"Otac im je bio alkoholičar i sav teret je bio na Zorki. Ona to nije mogla da trpi, pa ih je ostavljala da se snalaze. Decu skoro da je gajio komšiluk, a njihova deca mališanima su nosili sveće da se greju u hladnim danima....

Dragan je jednog dana bio u kafani, komšija ga je oborio i počeo da ga gazi. Pavle je prišao da pomogne bratu. Tuča je bila prijavljena policiji i on je je oko godinu dana bio u zatvoru" govori  komšija koji je insistirao na anonimnosti.

Pavle govori  da nisu tačne priče komšiluka:

"Imam najbolju majku na svetu, koja je za mene i braću sve učinila.... Po selu sa slašću da pričaju i nadograđuju ono što njima odgovara. To me boli."

Kurir

 

TEST RANDOM: 407