ĐILAS KUPIO KARLEUŠU! Tajkun i estradna umetnica napravili predizborni dil!!!

ĐILAS KUPIO KARLEUŠU! Tajkun i estradna umetnica napravili predizborni dil!!!

Pevačica je pristala da podrži kandidata žuto-riđe koalicije za gradonačelnika, iako s njim ima potpuno suprotne stavove o pravima LGBT osoba, Romima... * Upućeni govore da je njenu podršku on izdašno nagradio.
 

Pevačica Jelena Karleuša je podržala

kandidaturu Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, objavili su juče iz tajkunovog štaba... Navodno, Karleuša je sama pozvala Đilasa i stavila mi se na raspolaganje, ništa joj nije nuđeno za podršku, niti je ona bilo šta tražila zauzvrat. Istina je, međutim, sasvim drugačija, otkriva Informer...

Našli zvezdu

Đilas i njegovi saradnici su nedeljama pokušavali da nađu poznate ličnosti zvučnih imena koje bi ga javno podržale. Pošto im je taj posao mnogo loše išao i pošto se spisak "uglednih" sveo na reciklirane, u ranijim kampanjama mnogo puta već viđene, poput Dude Ivkovića, Nikole Đurička i Zdravka Šotre, Đilas je naložio da se hitno nađe "zvezda", javna ličnost koja bi izazvala pažnju javnosti i donela mu glasove mladih birača. Nedugo potom, objavljeno je da je ta "zvezda" upravo Karleuša...

"Dragan je samo došao u štab i saopštio da će ga javno podržati Karleuša. Nije rekao kako se s njom dogovorio, ali priča se da joj je obećao neke pare i medijske usluge... "  govori sagovornik Informera iz Đilasovog okruženja.

Ono što je, međutim, sasvim indikativno jeste činjenica da se tajkun i pevačica dosad gotovo ni u čemu nisu slagali. Dok je ona vatreni zagovornik prava LGBT populacije, Đilas se "proslavio" kritikama na račun gejeva, a svojevremeno je kao gradonačelnik zabranio održavanje gej parade. Karleuša je, takođe, jedan od najglasnijih protivnika vakcinacije dece, dok se Đilas oštro protivi antivakcinacijskoj kampanji...

Konačno, Karleuša je doskora žestoko podržavala Čedu Jovanovića (LDP ju je nedavno najavljivao kao svog kandidata za gradonačelnika), a Jovanović sada žestoko kritikuje Đilasa... Tako da, kada se sve sabere i oduzme, sve ukazuje da su Đilas i Karleuša zaista postigli neki finansijski ili interesni aranžman na osnovu koga se ona priključila kampanji žuto-riđe koalicije.

Sam sebe demantovao

Da Đilas laže čim zine,je pokazuje i to da pre samo nekoliko dana na CIA TV N1 obećao da na svoju listu neće stavljati poznata imena, jer tobože ne želi da zamajava narod ljudima koji neće biti odbornici. ..Međutim, sam je potom sebi uskočio u usta i priznao da će se na njegovoj listi ipak naći reditelj Zdravko Šotra, pisac Dragan Velikić, glumac Nikola Đuričko...

Pevačica Jelena Karleuša juče nije želela da govori o ovom dogovoru sa Đilasom.Da se podsetimo, nedavno se u medijima hvalila kako ima mnogo veće političke ambicije i da sebe vidi samo u fotelji gradonačelnika!? Istovremeno, propali eksgradonačelnik bez trunke blama hvali se na sva usta i da je dobio podršku proslavljene košarkašice Milice Dabović. Zaboravio je pak da pomene da je reč o njegovoj svastiki, čiju je podršku obezbedio zahvaljujući svojoj devojci, Miličinoj rođenoj sestri - Ani Dabović.

Komentarišući ovakve Đilasove medijske finte, potpredsednik SNS Miloš Vučević kaže da ne želi da iznosi mišljenje o nečijem muzičkom ukusu, pa ni estradnih umetnica koje se hvale koliko tezgi imaju.

"Sramno je da budućnost Beograda neko tretira ili doživljava kao "tezgu", pa još kad se ona plaća prljavim parama zarađenim na grbači građana. Đilas, osim što je Beograđane uveo u dužničko ropstvo, svojevremeno je poručivao LGBT populaciji da sve rade u četiri zida. Da li tako treba da govori gradonačelnik, za čiji se slobodan duh i ravnopravnost Karleuša zalaže???

 

Đilasova je politika da vređa Rome i pripadnike LGBT populacije i to je radio dok je žuto-riđi pljačkaški režim bio na vlasti u Srbiji i to će raditi i sutra, jer 'vuk dlaku menja, ali ćud nikada'. Baš me briga da li će i ko pevati kako Đilas svira i to plaćati parama zarađenim na muci naroda!!! Znam da niko pošten na to nikada neće pristati "  podvlači Vučević.

Vladan Glišić, lider "Narodne mreže", ističe da je uobičajena praksa da se na izborima estrada koristi u političke svrhe.
"Đilas i Karleuša imaju potpuno suprotne stavove o gej populaciji. Naime, njih ujedinjuje samo zajednički politički protivnik. To svakako nije dobra platforma za politiku na duže staze " govori  Glišić.

informer.rs

TEST RANDOM: 365