ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Radiću Teodosiću šta god poželi!

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Radiću Teodosiću šta god poželi!

Poznata folk pevačica Aleksandra Prijović govori da jedva čeka da se lati mikrofona na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, te da će im ispunjavati muzičke želje..Aleksandra Prijović je ovom prilikom  potvrdila da će pevati na svadbi Miloša Teodosića

i Jelisavete Orašanin, zakazanoj za 25. jun u Beogradu.


Folkerka i njen dečko Filip Živojinović su odavno  pozvani na veselje jer se druže sa slavnim košarkašem, a ona će iskoristiti priliku i latiti se mikrofona kako bi usrećila mladoženju.

" Filip i ja idemo na venčanje kao gosti, nisam angažovana da pevam. Bez obzira na to, naravno da ću zapevati. Pevaću Teu šta god poželi. Tog dana je on najbitniji, a ja svakako želim da ga usrećim dobrim pesmama " govori Prijovićeva za Kurir.

Za razliku od drugih svadbenih veselja, atraktivna pevačica kod Teodosića neće uzimati bakšiš za pesme.

"Nikada mu ne bih uzela novac. On je naš prijatelj. Kad radim takve proslave, imam svoju honorar, ali normalno je da je preko toga bilo novca, koji sam uvek delila s muzičarima. Generalno, najviše radim po klubovima i tu nema bakšiša. Čak i kad neko dođe da mi ponudi novac, ja ga odbijem, zahvalim se i pitam koju pesmu da otpevam. Ne trebaju mi pare"  kazala  je Aleksandra, koja trenutno promoviše svoj album prvenac "Testament".

Kurir

 

TEST RANDOM: 998