ŠOK: Ubio se Stojin prvi muž!

ŠOK:  Ubio se Stojin prvi muž!

Poznata folk pevačica Stojanka Novaković svima poznatija kao Stoja, čim je kročila na estradnu scenu, je otkrila  da se udala sa samo 16 godina i da je ubrzo nakon toga postala udovica. Ali pravi razlog zbog kog je ostala sama s malim deteton ona i dalje krije...

Pevačica je svojevreno

govorila da joj je prvi suprug posle tri godine braka poginuo u saobraćajnoj nesreći, a "Kurir Stars"je u njenom rodnom mestu Perlezu došao do šokantnog podatka - "Stojin prvi muž se ubio."

Meštani ovog sela pokraj Zrenjanina govore da je on skočio u reku u kojoj se udavio jer njegovi roditelji nikad nisu prijavili Novakovićevu za snajku. Njima je smetalo što je ona bila kafanska pevačica.

"Stoja je divna žena. Mnogo se napatila zbog prvog muža. Mnogo su se voleli. Iz nje se i rodio njihov sin. Ubrzo posle venčanje počeli su problemi jer roditelji njenog muža nikako nisu odobravali taj brak. "  govori  jedan Stojin komšija.

On na to dodaje da pevačicin muž nije želeo da živi bez nje i da je zbog toga odlučio da sebi oduzme život.

"Svekar i svekrva nisu mogli da se pomire s tim da je njihov sin dozvolio ženi da bude kafanska pevačica. Stalno su mu prebacivali i insistirali da je ostavi" dodaje  ovaj meštanin Perleza koji nas je odveo do mesta gde se utopio otac Stojinog sina...

"Svi su ubrzo krenuli u potragu za njim i posle nekoliko sati našli su ga mrtvog u reci... Dan nakon sahrane po Perlezu je počela da kruži priča da se ubio jer su njegovi roditelji o Stoji govorili sve najgore. Za nju je to bio prevelik udarac jer je ostala sama s malim detetom. Proživela je pravi pakao " - završava naš sagovornik.

Naišli smo nakon toga  i na lokalnog sveštenika koji nam je potvrdio da se Stojin prvi muž utopio.

" To je bilo pre mnogo godina. Ljudi pričaju da se ubio zbog nje. Teške su to sudbine. Ne bih ja dirao tu temu" kratko je prokomentarisao sveštenik.

Alo!

TEST RANDOM: 388