JEZIVA ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA: Jeca je predosetila svoju smrt, noć prije mi je rekla...

JEZIVA ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA: Jeca je predosetila svoju smrt, noć prije mi je rekla...

Prema rečima Zorana Marjanovića pevačica je znala da se neka  nesreća približila njihovom domu...

Noć uoči ubistva, Jelena Marjanović je bila u studiju i radila na novoj pesmi,, zatim je čula sovu koja se oglasila sa njihovog krova. Njen suprug Zoran, sa kojim je snimala,

želeo je da otera zloslutnu pticu, ali ga je Jelena sprečila:

"Rekla mi je da je ne diram, jer će nas terati maler"   priseća se Zoran sa tugom u glasu.

Dok mu je Jelena govorila o običajima iz njenog kraja, kazala  je da ta ptica predskazuje smrt i kako se plaši da će njena majka preminuti, pošto je mnogo bolesna.

Kako on dodaje, nije ni slutio kakva će ih tragedija uskoro zadesiti, naročito jer ni on sam nije ništa predosetio.

"Insistirala je da trči tog dana, a kako zbog gužve nije mogla da ode na svoju stazu kod Labudovog jezera, odlučila je da odemo na nasip. Ostao sam da se igram sa našom ćerkicom, a ona je otišla " priseća se Zoran tog dana.

On je zatim  po dogovoru sa ćerkicom otišao do druge rampe, čekao Jelenu, ali se ona nije pojavljivala, niti javljala na telefon. Odmah je pozvao policiju, misleći da je njegova supruga oteta...

Da se podsetimo Jelena Marjanović je bila sa mužem i ćerkicom kod nasipa u Borči, kada je otišla da trči. Kako se nije vratila na dogovoreno mesto, njen nestanak je prijavljen policiji. Njeno telo pronađeno je sledećeg dana, a policija je sprovela intenzivnu istragu u cilju pronalaženja ubice.

Ni devet meseci nakon toga nije otkriveno ko je počinio ovo svirepo ubistvo....

srbijadanas

TEST RANDOM: 949