Jana izgovorila samo jednu rečenicu od koje im se digla kosa na glavi: Prvo Badnje veče Marjanovića bez Jelene!

Jana izgovorila samo jednu rečenicu od koje im se digla kosa na glavi: Prvo Badnje veče Marjanovića bez Jelene!

Badnji dan, prvi put nakon cijelih 13 godina, Zoran Marjanović je  dočekao  bez svoje Jelene, koja je ubijena prije devet mjeseci dok je trčala nasipom u Borči...

Želja njihove malene petogodišnje ćerke Jane da se ponovo uoči Božića na snijegu igra sa svojom voljenom

 majkom nije ispunjena,tako  piše "Alo". Zato je tu njen tata Zoran, da bude i otac i majka, da sprema božićno slavlje, da se igra sa ćerkom, da je hrani, uspavljuje, ali i odgovara na pitanja, koja se uglavnom svode na jedno: “Kada će se mama pojaviti na vratima sa poklonima u rukama i osmijehom na licu?”.

"Bili smo napolju, igrali se dok je snijeg padao. Odjednom se Jana obratila mojoj majci: "Bako, ja sam ovdje sa mamom pravila Snješka". Šutio sam i pogledao u majku, a Jana je nastavila da se igra. Nisam mogao da vjerujem čega se sve ona sjeća" rekao  je Zoran.

"Jana se sjeća našeg posljednjeg Božića,, koji smo zajedno proveli kao prava hrišćanska porodica. Jelena je bila tako sretna i zadovoljna. Sve je činila da našoj ćerki što bolje dočara Božić i običaje... Ni u najgorim snovima nisam sanjao da ću ovaj dočekati bez nje. Ne znam šta da kažem Jani i kako da izbjegnem neke odgovore " počinje scoju tužnu  priču Zoran za “Alo!” dok gleda u Jeleninu sliku na polici.

Za kraj, Zoran dodaje  da ima samo jednu želju – da Jana bude zdrava i sretna, a da se nada da će do sljedećeg Božića čovjeka koji je ubio ženu njegovog života i koji ih je zauvijek razdvojio moći da pogleda u oči..

Avaz.

 

TEST RANDOM: 382