DRAGAN BJELOGRLIĆ HTEO DA RASTURI BRAK LEPOJ BRENI: Glumac voleo pevačicu !

DRAGAN BJELOGRLIĆ HTEO DA RASTURI BRAK LEPOJ BRENI: Glumac voleo pevačicu !

U novom Kuriru saznajte kako je naš popularni glumac Dragan Bjelogrlić svojevremeno zaveo čuvenu pevačicu Lepu Brenu. Pročitajte kako je Bjela u helikopteru ljubio Brenu i šta je na sve to rekao njen suprug Slobodan Boba Živojinović...

Kompletan tekst u današnjem

KURIRU.

Ljiljana Stanišić

Da se podsetimo ljubavna priča jedne od najpopularnijih folk pevačica Lepe Brene i Slobodana - Bobe Živojinovića je počela još 1986, a oboje govore da su imali utisak kao da je sudbina udesila da se sretnu baš tada.

 

Energiju koju su osetili pri upoznavanju Brena je opisala kao trenutak kad je srela svoju srodnu dušu,, jedinu takvu na planeti., nekoga koga je možda znala u prošlom životu i u koga se zaljubila kad ga je videla u novinama,, mišićavog i zgodnog sa krupnim, dečije iskrenim sjajem u očima.


"Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma "Hajde da se volimo" u Domu sindikata.

Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za "Ilustrovanu politiku" i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas... Zagrlili smo se iako se ranije nismo upoznali, bar ne u ovom životu, ali osetili smo ono što ne dožive svi, lepotu susreta i energiju jaču od svega"  GOVORI Brena.

 

Kurir

TEST RANDOM: 359